Sorteer op
 • Poster Dream big little one mint A4
  Poster Dream big little one mint A4

  Met deze lieve maan poster boven het bedje, gaat je baby lekker dromen. De poster in mintgroen met een witte maan, wolkje en sterren is een eyecatcher in de babykamer. Tekst: dream big little one. De poster is ook erg leuk om…

  € 7,50
 • Poster Dream big little one roze A4
  Poster Dream big little one roze A4

  Met deze lieve maan poster boven het bedje, gaat je baby lekker dromen. De poster in zacht roze met een witte maan, wolkje en sterren is een eyecatcher in de babykamer. Tekst: dream big little one. De poster is ook erg leuk om…

  € 7,50
 • Poster Dream big little one grijs A4
  Poster Dream big little one grijs A4

  Met deze lieve maan poster boven het bedje, gaat je baby lekker dromen. De poster in grijs met een witte maan, wolkje en sterren is een eyecatcher in de babykamer. Tekst: dream big little one. De poster is ook erg leuk om cadeau…

  € 7,50
 • Poster Regenboog A4
  Poster Regenboog A4

  Een heerlijk zoete roze poster met vrolijke regenboog. Leuk om te combineren met het regenbogen ansichtkaartje. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Regenboog A4
  Poster Regenboog A4

  Een regenboog poster in subtiele warme tinten, en de teksten You are so loved! en Always believe in magic. Leuk om te gebruiken als decoratie in de baby- en kinderkamer. Geleverd excl. lijst / ophangsysteem. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Aap A4
  Poster Aap A4

  Een lieve poster van meneer aap op een mintgroene achtergrond. Leuke muurdecoratie in de babykamer en kinderkamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Leeuw A4
  Poster Leeuw A4

  Een leuke poster met een leeuwtje op een mintgroene achtergrond. Leuke muurdecoratie in een jongenskamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Pauw A4
  Poster Pauw A4

  Een zoete pauw poster in roze en mint. Leuk om te gebruiken als decoratie in de baby- en kinderkamer. Geleverd excl. lijst / ophangsysteem. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Flamingo A4
  Poster Flamingo A4

  Deze vrolijke flamingo bouwt een feestje op de babykamer / kinderkamer van jouw kleine meisje. Ook als ansichtkaart verkrijgbaar. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Vos A4
  Poster Vos A4

  Een leuke poster met een vos op een oud blauwe achtergrond. Leuke muurdecoratie in een jongenskamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Koala you & me A4
  Poster Koala you & me A4

  Een lieve koala poster in subtiele zand- en groentinten, wat hem makkelijk te combineren maakt met het interieur. Leuk om te gebruiken als decoratie in de baby- en kinderkamer. Geleverd excl. lijst / ophangsysteem. Ontwerp:…

  € 7,50
 • Poster Hertje A4
  Poster Hertje A4

  Een poster in zacht roze met een lief hertje. Leuk om te gebruiken als muurdecoratie in een meisjeskamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Zwanen A4
  Poster Zwanen A4

  Poster in donker lila met twee zwanen. Leuk als muurdecoratie in een meisjeskamer. Ook verkrijgbnaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Peer A4
  Poster Peer A4

  Een vrolijke peren poster in mintgroen. Leuk om te gebruiken als muurdecoratie in de babykamer en kinderkamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Lammetje A4
  Poster Lammetje A4

  Een poster in zacht roze met een lammetje. Leuk om te gebruiken als muurdecoratie in een meisjeskamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Mimirella.

  € 7,50
 • Poster Ster A4
  Poster Ster A4

  First we had each other, than we had you. Now we have everything. Grijze poster met ster en prachtige quote. Ontwerp: Mimirella

  € 7,50
 • Poster Konijnen donker mint A4
  Poster Konijnen donker mint A4

  Raad eens hoeveel ik van je hou...Met deze lieve konijntjes poster boven het bedje, gaat je kindje lekker dromen. De poster in donker mintgroen is een echte eyecatcher. De poster is ook erg leuk om cadeau te doen bij een…

  € 7,50
 • Poster Vos pastel groen
  Poster Vos pastel groen

  Lieve poster met vosje op pastel groene achtergrond. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Flora Waycott, A4 formaat.

  € 7,50
 • Poster Woohoo de Uil grijs A4
  Poster Woohoo de Uil grijs A4

  Een leuke poster in A4 formaat met Woohoo de uil. Dit uiltje houd voor jou een oogje in het zeil tijdens de mooie sterrennacht. Leuke uniseks muurdecoratie in grijs en oranje tinten voor de babykamer en kinderkamer.
  Ook…

  € 4,95
 • Poster Woohoo de Uil blauw A4
  Poster Woohoo de Uil blauw A4

  Een leuke poster in A4 formaat met Woohoo de uil. Dit uiltje houd voor jou een oogje in het zeil tijdens de mooie sterrennacht. Leuke muurdecoratie in blauw tinten voor de babykamer en kinderkamer.
  ook verkrijgbaar in A3 formaat.

  € 4,95
 • Poster Woohoo de Uil roze A4
  Poster Woohoo de Uil roze A4

  Een leuke poster in A4 formaat met Woohoo de uil. Dit uiltje houd voor jou een oogje in het zeil tijdens de mooie sterrennacht. Leuke muurdecoratie in zachte grijs en roze tinten voor de babykamer en kinderkamer.
  Ook verkrijgbaar…

  € 4,95
 • Poster Hert 21x21 cm
  Poster Hert 21x21 cm

  Het edelhert mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie met bosdieren? Hang aan de muur in een lijstje of plak op met trendy washitape, daar word je toch helemaal vrolijk van! Ook leuk om op te hangen met een A4 posterhouder of…

  € 4,95
 • Poster Egel 21 x 21 cm
  Poster Egel 21 x 21 cm

  Dit egeltje wil helemaal geen winterslaap houden, maar gezellig bij jou zijn. Leuk om op de muur een collage samen met de andere bosdierenvriendjes. Ook leuk om op te hangen met een A4 posterhouder of op een klembord. Verzonden…

  € 4,95
 • Poster Vos 21 x 21 cm
  Poster Vos 21 x 21 cm

  Je zou het zo niet zeggen, maar van de bosdierenvriendjes heeft het vosje de meeste streken. Toch kijkt hij je heel onschuldig aan met z’n schattige snoetje, om in te lijsten! Ook leuk om op te hangen met een A4 posterhouder of…

  € 4,95
 • Poster Tijger familie
  Poster Tijger familie

  Je zou er bijna bang van worden maar deze kleine tijger gromt niet hoor, hij probeert gewoon grrroetjes te zeggen! Leuk om in te lijsten en een mooi plekje te geven in kinderkamer. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart in…

  € 4,95
 • Poster Toekan familie A4
  Poster Toekan familie A4

  Voor wat tropische gezelligheid! Ook verkrijgbaar als ansichtkaart in A6-formaat en past ook perfect bij de posters Jungle en Tropische vogels.
  Afmeting: A4-formaat
  Materiaal: 170-grams gerecycled mat papier
  Ontwerp: Studio…

  € 4,95
 • Poster Koala familie A4
  Poster Koala familie A4

  Kijk eens hoe stevig ze elkaar vasthouden, een dikke knuffel, heerlijk toch! Ook beschikbaar als ansichtkaart voor het versturen van een knuffel aan iemand die het verdient.
  Afmeting: A4-formaat
  Materiaal: 170-grams gerecycled mat…

  € 4,95
 • Poster Super vos A4
  Poster Super vos A4

  Je kunt het niet vaak genoeg zeggen en een kind kan het niet te vaak horen. Deze superheld vos herinnert je kind daarom graag eraan hoe geweldig hij is, want dat is niet altijd even gemakkelijk te onthouden…Een grote boost voor…

  € 4,95
 • Poster panda Slaap lekker A4
  Poster panda Slaap lekker A4

  Slaap lekker zegt Meneer Panda.... Leuk om boven een ledikantje op te hangen. Ontwerp: Studio Circus.

  € 4,95
 • Poster Super panda A4
  Poster Super panda A4

  Je kunt het niet vaak genoeg zeggen en een kind kan het niet te vaak horen. Deze panda superheld herinnert je kind daarom graag eraan hoe geweldig hij is, want dat is niet altijd even gemakkelijk te onthouden…Een grote boost…

  € 4,95
 • Poster Konijntjes A4
  Poster Konijntjes A4

  Lief en vrolijk, deze schattige konijntjes met mintgroene achtergrond. Leuk om in te lijsten en een mooi plekje te geven in de babykamer. Ontwerp: Studio Circus.

  € 4,95
 • Poster Flamingo A4
  Poster Flamingo A4

  Een echte meisjeskamer poster met een grappige roze flamingo op mintgroene achergrond. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Studio Circus.

  € 4,95
 • Poster koe Ik vind je lief A4
  Poster koe Ik vind je lief A4

  Ik vind je lief! Deze poster in mint is super sweet voor een meisjes- of jongenskamer. Ontwerp: Studio Circus. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart.

  € 4,95
 • Poster ijsbeer Ik vind je lief!
  Poster ijsbeer Ik vind je lief!

  Lief en zoet, dit schattige ijsbeertje met mint kleurige achtergrond. Lijst 'm in en geef 'm een mooi plekje in de kinderkamer. Ontwerp: Studio Circus.

  € 4,95
 • Poster olifant Hallo A4
  Poster olifant Hallo A4

  Studio Circus is ontworpen om de baby- en kinderkamers er nog leuker uit te laten zien. De posters en kaarten zijn goed te combineren en leuk om een muur mee te decoreren. Hang bijvoorbeeld verschillende posters en kaartjes bij…

  € 4,95
 • Poster Eenhoorn Floortje roze A4
  Poster Eenhoorn Floortje roze A4

  Geloof jij ook in sprookjes? Dan heb je vast een mooi plekje voor dit prachtige fabeldier, onze Floortje de eenhoorn.
  Leuke poster met roze eenhoorn en pastelroze achtergrond voor de meisjekamer.
  Formaat A4, ook verkrijgbaar in…

  € 4,95
 • Poster Eenhoorn mint A4
  Poster Eenhoorn mint A4

  Geloof jij ook in sprookjes? Dan heb je vast een mooi plekje voor dit prachtige fabeldier, onze Floortje de eenhoorn.
  Leuke poster met roze eenhoorn en mint achtergrond voor de meisjekamer.
  Formaat A4, ook verkrijgbaar in formaat…

  € 4,95
 • Poster Beauty A4
  Poster Beauty A4

  Poster met flamingo, toekan en pinguin en de mooie quote Real beauty comes in al shapes en sizes. A4 formaat, 250 grams papier.

  € 4,95
 • Poster Flamingo mint A4
  Poster Flamingo mint A4

  Van deze vrolijke flamingo poster krijg je toch gelijk zin in de zomerzon! Een A4 poster voor de meisjeskamer, met een roze flamingo en mintgroene achtergrond vol met palmbomen. Ontwerp: Numsi voor Roozje

  € 4,95
 • Poster Flamingo roze A4
  Poster Flamingo roze A4

  Van deze vrolijke flamingo poster krijg je toch gelijk zin in de zomerzon! Een A4 poster voor de meisjeskamer, met een roze flamingo en een zacht roze achtergrond vol met palmbomen. Ontwerp: Numsi

  € 4,95
 • Poster Hedge hugs mint A4
  Poster Hedge hugs mint A4

  Lieve egeltjes poster in mintgroen met quote Hedge hugs. Leuke decoratie voor de babykamer en kinderamer. Geprint op 250 grams papier. A4 formaat.

  € 4,95
 • Poster Adventure is out there A4
  Poster Adventure is out there A4

  Stoere tipi poster met quote Adventure is out there. Leuk om een stoere jongens babykamer of kinderkamer mee te decoreren. A4 formaat.

  € 4,95
 • Poster Dream big ltttle one A4
  Poster Dream big ltttle one A4

  Dit lieve slapende uiltje droomt heerlijk samen met je kindje de mooiste dromen! Leuke poster voor op de kinderkamer & babykamer Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp: Hayah.

  € 4,95
 • Poster Uil in maanlicht A4
  Poster Uil in maanlicht A4

  Dit lieve slapende uiltje droomt heerlijk samen met je kindje de mooiste dromen! Leuke poster voor op de kinderkamer & babykamer Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp: Hayah.

  € 4,95
 • Poster Owl always love you roze A4
  Poster Owl always love you roze A4

  Lieve pastel roze poster met uiltje en quote: Owl alway love you. Prachtig detail voor de meisjes babykamer & kinderamer. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp:Hayah.

  € 4,95
 • Poster Owl always love you blauw A4
  Poster Owl always love you blauw A4

  Een lieve pastel blauwe poster met uiltje en quote: Owl always love you. Leuk voor de jongens babykamer & kinderkamer. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp: Hayah.

  € 4,95
 • Poster I love you to the moon and back aqua A4
  Poster I love you to the moon and back aqua A4

  Vrolijke aqua blauwe poster in A4 formaat, met stoere rode raket en quote: I love you to the moon and back. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp:Hayah.

  € 4,95
 • Poster I love you to the moon and back blauw A4
  Poster I love you to the moon and back blauw A4

  Vrolijke blauwe poster in A4 formaat, met stoere oranje raket en quote: I love you to the moon and back. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking. Ontwerp: Hayah.

  € 4,95
 • Poster Zeehond mintgroen en roze A4
  Poster Zeehond mintgroen en roze A4

  Deze vrolijke zeehond in mint geeft een mooie show met de bal voor je kleine dreumes! Een feestelijke poster om de babykamer & kinderkamer van kleine meisjes mee te decoreren. Geprint op 250 grams papier met matte afwerking.…

  € 4,95
 • Poster Foxy Vos A4 oranje grijs
  Poster Foxy Vos A4 oranje grijs

  Wat een knapperd ben jij Foxy Vos! Een leuk dierenvriendje voor aan de muur van de babykamer of kinderkamer. Deze vossen poster heeft een A4 formaat en is uitgevoerd in oranje en grijs.
  Ontwerp: Numsi

  € 4,95
 • Poster Foxy Vos A4 bruin grijs
  Poster Foxy Vos A4 bruin grijs

  Wat een knapperd ben jij Foxy Vos! Een leuk dierenvriendje voor aan de muur van de babykamer of kinderkamer. Deze vossen poster heeft een A4 formaat en is uitgevoerd in bruin en grijs.
  Ontwerp: Numsi

  € 4,95
 • Poster Vos in luchtballon A4
  Poster Vos in luchtballon A4

  Deze vos gaat mooie avonturen beleven, vlieg je mee? Leuke poster voor op de kinderkamer en babykamer. Geprint op 250 grams papier.

  € 4,95
 • Poster Boerderij Boefjes A4
  Poster Boerderij Boefjes A4

  Maak kennis met onze boerderij boefjes: MooMoo de koe, Oink het varkentje, Woeffie de hond, Mia de kat, Mini de muis, Chicky het kuikentje, Kwakie de eend, Toki de kip, Doodle de haan & Wollie het schaap. Een vrolijke poster met…

  € 4,95
 • Aftelposter met dieren stickers A4
  Aftelposter met dieren stickers A4

  Met deze poster kun je samen aftellen naar bijzondere, spannende en leuke momenten. Een verjaardag, een vakantie, of voor het eerst naar het kinderdagverblijf of de basisschool. Maar je kunt natuurlijk ook aftellen voor een dagje…

  € 5,50
 • Poster Beer retro A4
  Poster Beer retro A4

  Deze nostalgische poster van een retro beertje is hartstikke leuk in de kinderkamer! Op de kaartjes in kleur pagina vind je leuke kaartjes uit deze serie. Leuk om samen te combineren als een wandcollage. Ontwerp: Popjes Art

  € 4,95 € 3,00
 • Foto poster Vlinder Hamadryas velutina A4
  Foto poster Vlinder Hamadryas velutina A4

  Poster met gefotografeerde blauwe vlinder Hamadryas velutina. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Foto poster Vlinder Papilio polymnestor A4
  Foto poster Vlinder Papilio polymnestor A4

  Poster met gefotografeerde blauw-groene vlinder Papilio polymnestor. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Foto poster Vlinder Graphium sarpedon A4
  Foto poster Vlinder Graphium sarpedon A4

  Poster met gefotografeerde blauw-groene vlinder Graphium sarpedon. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Foto poster Vlinder Delias hyparete A4 Foto poster Vlinder Delias hyparete A4
  Foto poster Vlinder Delias hyparete A4 Foto poster Vlinder Delias hyparete A4

  Poster met gefotografeerde creme-roze vlinder Delias hyparete. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Foto poster Vlinder Aporia crataegi A4
  Foto poster Vlinder Aporia crataegi A4

  Poster met gefotografeerde creme-witte vlinder Aporia crataegi. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Foto poster Lieveheersbeestje Coccinella septempunctata
  Foto poster Lieveheersbeestje Coccinella septempunctata

  Poster met gefotografeerd lieveheersbeestje Coccinella septempunctata. Afmetingen A4 poster: 21x29,7 cm.
  De gefotografeerde insecten zijn geleend van het Zweedse Museum voor Natuurwetenschappen in Stockholm. De afbeeldingen worden…

  € 9,95 € 7,50
 • Poster Olifant brandweer A4
  Poster Olifant brandweer A4

  Tatuu, tatuu! Olifant helpt je graag uit de brand! En anders is deze coole brandweerauto ook gewoon leuk om naar te kijken.
  Deze toffe poster op A4-formaat is ook verkrijgbaar als ansichtkaart.
  Afmeting: A4 formaat
  Materiaal: 170…

  € 4,95
 • Poster Beer ambulance A4
  Poster Beer ambulance A4

  Overdag is dit gewoon een poster, maar ’s nachts… dan raast deze ambulance met piepende banden en loeiende sirenes door de kinderkamer. Met een beetje fantasie dan… ;-)
  Afmeting: A4 formaat
  Materiaal: 170 grams gerecycled…

  € 4,95
 • Poster Politie krokodil A4
  Poster Politie krokodil A4

  De politiekrokodil bewaakt je speelgoed als jij er niet bent. Dus boeven opgepast voor agent Krokodil, hij bijt jullie allemaal in je bil!
  Deze spannende poster is ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Studio Circus.

  € 4,95
 • Poster Flamingo bus A4
  Poster Flamingo bus A4

  Deze poster met flitsende flamingo’s brengt je direct in tropische sferen. Dus als je nog geen vakantieplannen hebt, hang op of lijst in en laat je inspireren. Deze gezellige poster is ook verkrijgbaar als ansichtkaart, voor…

  € 4,95
 • Poster Happy dieren bus A4
  Poster Happy dieren bus A4

  Kijk deze blije beesten eens lekker toeren in hun pimpelpaarse bus. Waar zou de wilde rit naartoe gaan….? Deze vrolijke poster is ook verkrijgbaar als ansichtkaart.
  Afmeting: A4 formaat
  Materiaal: 170 grams gerecycled…

  € 4,95
 • Poster Panda auto A4
  Poster Panda auto A4

  Panda parkeert zijn knalrode kar graag op de muur van een echte autoliefhebber. Heb jij nog een plekje vrij?
  Afmeting: A4 formaat
  Materiaal: 170 grams gerecycled papier
  Ontwerp: Studio Circus

  € 4,95
 • Poster Hertje Hallo!
  Poster Hertje Hallo!

  Het hertenkalfje steekt z’n koppie graag omhoog voor een groet, hallo! Leuk om te geven of in te lijsten.
  Afmeting: A4-formaat
  Materiaal: 170-grams gerecycled mat papier
  Ontwerp: Studio Circus

  € 4,95
 • Poster Hertje Ik vind je lief! A4
  Poster Hertje Ik vind je lief! A4

  En wij vinden dit plaatje zo lief, jij ook? Maak er iemand blij mee of lijst deze gezellig in voor jezelf. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart op A6-formaat.
  Afmeting: A4-formaat
  Materiaal: 170-grams gerecycled mat papier
  Ontwerp:…

  € 4,95
© 2015 - 2020 Kaartenposter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.